Angol magánórák Noémivel

Angol nyelvórák skype-on és a XI. kerületben. Ha személyesen szeretnél találkozni velem az órákon, gyere el a XI. kerületi helyszínre. Ha szeretnél inkább pizsamában ülve, kávét/teát kortyolgatva tanulni, akkor válaszd a Skype-os verziót. Utóbbival megspórolod az utazgatást, lökdösődést a buszon, vagy éppen a dugóban ücsörgést. Ki sem kell mozdulnod kellemes otthonodból és mégis tanulhatsz!

Kontakt

email.jpg

Extra :)

nyelvtani.jpg

A piszkos anyagiak

2012.09.28. 19:19 Angol_Noémivel

Egy magánóra időtartama 45 perc, egy alkalommal általában 2×45 percet tartunk, de nem vagyok ellene a 60 perces óráknak sem. 

Az árakat több tényező befolyásolja (pl.: napszak, órák gyakorisága), de az egyéni órák árai (csupán tájékoztató jelleggel) a következőek:

2×45 perc: 4500 ft

1×60 perc: 3500 ft

 

2-3 fős, csoportos órákra is van lehetőség, ebben az esetben természetesen kedvezőbbek a díjak, melyekről e-mailben tudok tájékoztatást küldeni.

Tehát ha olcsóbban szeretnél tanulni, hozd magaddal barátodat, barátnődet, kisöcsédet, nővéredet vagy a szomszéd nénit és tanuljunk együtt!

Óralemondást csak akkor tudok elfogadni, ha a tanuló ezt az óra kezdete előtt minimum 24 órával jelzi. Egyéb esetben az óra kiszámlázásra kerül.


Ha a noemi.mate [kukac] freemail.hu címre megírod, mikor, milyen gyakran és milyen angolt (szakmai, általános, kezdő, haladó, felsőfok, stb) szeretnél tanulni, pontos összeget tudok mondani. 

A bejegyzés trackback címe:

https://angolmaganora.blog.hu/api/trackback/id/tr454814188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása