Angol magánórák Noémivel

Angol nyelvórák skype-on és a XI. kerületben. Ha személyesen szeretnél találkozni velem az órákon, gyere el a XI. kerületi helyszínre. Ha szeretnél inkább pizsamában ülve, kávét/teát kortyolgatva tanulni, akkor válaszd a Skype-os verziót. Utóbbival megspórolod az utazgatást, lökdösődést a buszon, vagy éppen a dugóban ücsörgést. Ki sem kell mozdulnod kellemes otthonodból és mégis tanulhatsz!

Kontakt

email.jpg

Extra :)

nyelvtani.jpg

Tanulás a neten keresztül

2012.09.30. 19:02 Angol_Noémivel

avagy mire való a Skype

Manapság már mindenki rohan. Bárhonnan, bárhova. Az utazás teszi ki napunk nagy részét, ezért minden perc értékes, amit enélkül tölthetünk. Érdemes tehát minden lehetőséget kihasználni, ami megmenthet minket az utazás okozta fáradalmaktól.

Órára sem kell feltétlenül órákat ingázni, lehet otthonról, mégis tanárral együtt tanulni az Internet segítségével. Ha már unod az utazást és nincs kedved vagy időd ezzel eltölteni hosszú perceket, neked találták ki a Skype-os órákat!

angol noemivel.jpg

Kiknek ajánlom a skype-os órákat?

- akik belefáradtak a sok utazásba

- akik több helyen laknak, de több helyen van hozzáférésük a nethez

- akiknek zsúfolt időbesztásába a tanulás épp beleférne, de az utazás már nem (nincs több kifogás a tanulásgirl-with-laptop-prev12344655352yI672.jpg halasztgatására)

- egyetemistáknak, akiknek kiszámíthatatlan az időbeosztásuk, de az Internet “mindig kéznél van”

- kismamáknak, akiknek már nehéz az utazgatás

- kisbabás kismamáknak, akiknek még nincs túl sok szabadidejük a baba mellett és szeretnének óra közben is a gyerekük közelében lenni

- azoknak, akik szeretnek saját otthonukban tanulni

- azoknak, akik szeretnék pizsamában végigülni a reggeli órákat ;)

 

Milyen előnyei vannak az online tanulásnak?

- az időpontok rugalmasak, korán reggel, az első kávét kortyolgatva lehet a tudást, tiszta fejjel magunkba szívni

- nem kell aggódni amiatt, hogy a tanárnál vajon kényelmes-e a szék, nincs-e huzat, túl hideg, esetleg túl meleg. Mindenki a saját kedvenc kis székében, foteljában ücsörögve tanulhat

- amennyi időt megtakarítunk az utazással, annyi idő alatt már készen is van a házi feladat

- a pénzen, amit megspóroltunk a BKV vagy benzin árán, vehetünk egy-egy újabb könyvet vagy jutalomcsokoládét magunknak

- mivel az Inernet “az orrunk előtt van”, nem kell aggódni amiatt, hogy nem sikerül lefénymásolni a feladatot, hiszen mindent megtalálunk a neten, nem kell aggódni az ingerszegény órák miatt!

- és ami a legfontosabb, nagyon hatékonyan fejleszti a hallás utáni szövegértést, ami a legtöbb nyelvtanulónak igen nagy “mumusa”

Mire van szükség az online órákhoz?

- szélessávú internetkapcsolatra

- Skype programra (ingyenesen letölthető és egyszerűen telepíthető)

- fejhallgatóra és mikrofonra 

 

Ha szeretnél vállalkozni egy skype-os órára, vagy nem skype-osra, a noemi.mate [kukac] freemail.hu címen kontaktálhatsz velem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://angolmaganora.blog.hu/api/trackback/id/tr504814144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása