Angol magánórák Noémivel

Angol nyelvórák skype-on és a XI. kerületben. Ha személyesen szeretnél találkozni velem az órákon, gyere el a XI. kerületi helyszínre. Ha szeretnél inkább pizsamában ülve, kávét/teát kortyolgatva tanulni, akkor válaszd a Skype-os verziót. Utóbbival megspórolod az utazgatást, lökdösődést a buszon, vagy éppen a dugóban ücsörgést. Ki sem kell mozdulnod kellemes otthonodból és mégis tanulhatsz!

Kontakt

email.jpg

Extra :)

nyelvtani.jpg

A régi tanítványok ezt gondolják rólam

2013.09.23. 20:54 Angol_Noémivel

"Best teacher ever
Tanárként és személyesen is nagyon megkedveltem Noémit. Nyitott és rugalmasan alkalmazkodik az egyéni igényekhez a tanítási-tanulási folyamatban. Bátorít és motivál, miközben sziklaszilárd alapokat ad a magabiztos nyelvhasználathoz, és pontosan a szükséges szintű elvárással fordul a tanítvány felé, azzal a céllal, hogy kihozza belőle a maximumot. Nagyon rossz volt búcsút venni tőle, mikor kimentem külföldre, ott viszont minden nap hálával és örömmel gondoltam rá, mert a tapasztalat igazolta, hogy stabil lábakon áll az angoltudásom, és ebben nagyon sokat köszönhetek neki."
Ditta, 2013. szeptember
 
tanárosizé1.jpg
"Én 2 éve (?) azért kerestem angol nyelvtanárt, hogy a hajdan (16-17 éve) középiskolás koromban nyelviskolában megszerzett tudásomat leporoljam, felfrissítsem és gyarapítsam. Egy barátnőm közvetítésével kerültem kapcsolatba Noémivel és már az első találkozáskor nagyon kedves és közvetlen volt. Minden további óra nagyon jó hangulatú, vidám és profi volt (én is nyelvtanár vagyok, tudom, miről beszélek!!!). Sok házit kértem és kaptam, s minden nehézségen túllendített az ő töretlen bizalma belém. Azonnal úgy éreztem, (mert Noémi azt éreztette velem), hogy ennyi év kihagyás, család (óvodás ikerfiúk!) mellett is menni fog az angol és igenis komoly célokat tűztünk ki együtt: középfokú nyelvvizsga és olyan állás, melyben az angol nyelvtudásomra szükség lesz... Mára mindkettő sikerült! 2012 tavaszán sikeres középfokú nyelvvizsgát tettem angolból és az idei tanévtől egy olyan két tanítási nyelvű gimnáziumban tanítok, ahol a külföldi diákok közötti közvetítő nyelv az angol. Így kommunikálok a kollégák többségével is (már az állásinterjú is angolul zajlott) és az angol segítségével tanítok magyar mint idegen nyelvet...
Jó szívvel ajánlom Noémi angol óráit, mert kedves, modern és lendületes személyiség, lelkiismeretes tanár, érdeklődő ember, segítőkész és a legjobb pedagógusi erénnyel bír: hisz a tanítványaiban és a legtöbbet hozza ki belőlük. Egy tanárt mindig diákjai sikere mér meg igazán, és Noémi kétségkívül sikeres. Én sokat köszönhetek neki, az biztos!
Sok puszi neked!"
Ildi, 2013. szeptember
i_love_english.jpg
"Sokan idegenkednek a Skype-os angoltanulástól, úgy érzik, nem lehet olyan hatékony, mint a szemtől szembeni kommunikáció. Ám Noémi megcáfolja ezeket a híreszteléseket. Érthetően magyaráz, következetes, nem ciki nála visszakérdezni, ha valamit nem értesz. Tanulás közben szinte teljesen el is felejti az ember, hogy nem egy szobában van vele. Teljesen jól tudtunk együttműködni, rövid időn belül pedig az i-re is felkerült a pont a sikeres nyelvvizsga megszerzésével. Köszönöm neki! :)"
Kata, 2013. október

Bemutatkozás

2013.09.01. 18:59 Angol_Noémivel

Máté Noémi vagyok, több, mint tíz éve tanítok angolt magántanítványaimnak. 

Tizenéves koromban kezdtem ismerősök gyerekeinek korrepetálásával, majd pedig eljutottam az ELTE angolnoemi belyeg.jpg szakáig, hogy profin tehessem mindazt, amit előtte csak kísérletezgettem. Az elmúlt tíz évben tanítottam gyerekeket, érettségire készülő diákokat, nyaralásra nyelvtudás iránti vággyal induló felnőtteket és kétségbeesett, utolsó pillanatos nyelvvizsgaszerzést célzó, felvételire készülő fiatalokat.

Magántanításon kívül volt lehetőségem megküzdeni a középiskolai tanítás (középiskolai, illetve kéttannyelvű osztályok) által támasztott kihívásokkal, amiket később sikeresen hasznosíthattam nyelviskolai csoportjaimnál is.

Szeretek tanítani, szeretek új témákat különböző szemszögből megbeszélni, írásokat olvasni és örömömet lelem, amikor látom a változást, a fejlődést diákjaimon.

Ha többre vagy kíváncsi, a noemi.mate [kukac] freemail.hu címen kérdezhetsz bátran. 

Bérlettel olcsóbb!

2013.07.27. 11:14 Angol_Noémivel

Ha most 10 alkalmas bérletet veszel óráimra, akkor egy órát ajándékba kapsz, azaz

10+1 60 perces óra: 30.000 Ft. (3000Ft/60 perc + 1 ajándék óra)

10+1 90 perces óra 42.000 Ft. (2100Ft/45 perc + 2x45 perc ajándékba)

angol noemivel.jpg

Tanulás a neten keresztül

2012.09.30. 19:02 Angol_Noémivel

avagy mire való a Skype

Manapság már mindenki rohan. Bárhonnan, bárhova. Az utazás teszi ki napunk nagy részét, ezért minden perc értékes, amit enélkül tölthetünk. Érdemes tehát minden lehetőséget kihasználni, ami megmenthet minket az utazás okozta fáradalmaktól.

Órára sem kell feltétlenül órákat ingázni, lehet otthonról, mégis tanárral együtt tanulni az Internet segítségével. Ha már unod az utazást és nincs kedved vagy időd ezzel eltölteni hosszú perceket, neked találták ki a Skype-os órákat!

angol noemivel.jpg

Kiknek ajánlom a skype-os órákat?

- akik belefáradtak a sok utazásba

- akik több helyen laknak, de több helyen van hozzáférésük a nethez

- akiknek zsúfolt időbesztásába a tanulás épp beleférne, de az utazás már nem (nincs több kifogás a tanulásgirl-with-laptop-prev12344655352yI672.jpg halasztgatására)

- egyetemistáknak, akiknek kiszámíthatatlan az időbeosztásuk, de az Internet “mindig kéznél van”

- kismamáknak, akiknek már nehéz az utazgatás

- kisbabás kismamáknak, akiknek még nincs túl sok szabadidejük a baba mellett és szeretnének óra közben is a gyerekük közelében lenni

- azoknak, akik szeretnek saját otthonukban tanulni

- azoknak, akik szeretnék pizsamában végigülni a reggeli órákat ;)

 

Milyen előnyei vannak az online tanulásnak?

- az időpontok rugalmasak, korán reggel, az első kávét kortyolgatva lehet a tudást, tiszta fejjel magunkba szívni

- nem kell aggódni amiatt, hogy a tanárnál vajon kényelmes-e a szék, nincs-e huzat, túl hideg, esetleg túl meleg. Mindenki a saját kedvenc kis székében, foteljában ücsörögve tanulhat

- amennyi időt megtakarítunk az utazással, annyi idő alatt már készen is van a házi feladat

- a pénzen, amit megspóroltunk a BKV vagy benzin árán, vehetünk egy-egy újabb könyvet vagy jutalomcsokoládét magunknak

- mivel az Inernet “az orrunk előtt van”, nem kell aggódni amiatt, hogy nem sikerül lefénymásolni a feladatot, hiszen mindent megtalálunk a neten, nem kell aggódni az ingerszegény órák miatt!

- és ami a legfontosabb, nagyon hatékonyan fejleszti a hallás utáni szövegértést, ami a legtöbb nyelvtanulónak igen nagy “mumusa”

Mire van szükség az online órákhoz?

- szélessávú internetkapcsolatra

- Skype programra (ingyenesen letölthető és egyszerűen telepíthető)

- fejhallgatóra és mikrofonra 

 

Ha szeretnél vállalkozni egy skype-os órára, vagy nem skype-osra, a noemi.mate [kukac] freemail.hu címen kontaktálhatsz velem. 

Lehetséges órahelyszínek

2012.09.29. 19:14 Angol_Noémivel

Óráimat a XI. kerületben (Móricz Zsigmond körtértől 1 megállónyira), illetve Skype-on keresztül tartom. 

Ez utóbbi nagyon előnyös, mert időt lehet spórolni, kiöltözni sem kell és télen nem kell buszra várva fagyoskodni vagy nyáron a hőségben ájuldozni. Skype-ra fel! :)

A szabad időpontokról érdeklődni a noemi.mate [kukac] freemail.hu címen lehet. 

A piszkos anyagiak

2012.09.28. 19:19 Angol_Noémivel

Egy magánóra időtartama 45 perc, egy alkalommal általában 2×45 percet tartunk, de nem vagyok ellene a 60 perces óráknak sem. 

Az árakat több tényező befolyásolja (pl.: napszak, órák gyakorisága), de az egyéni órák árai (csupán tájékoztató jelleggel) a következőek:

2×45 perc: 4500 ft

1×60 perc: 3500 ft

 

2-3 fős, csoportos órákra is van lehetőség, ebben az esetben természetesen kedvezőbbek a díjak, melyekről e-mailben tudok tájékoztatást küldeni.

Tehát ha olcsóbban szeretnél tanulni, hozd magaddal barátodat, barátnődet, kisöcsédet, nővéredet vagy a szomszéd nénit és tanuljunk együtt!

Óralemondást csak akkor tudok elfogadni, ha a tanuló ezt az óra kezdete előtt minimum 24 órával jelzi. Egyéb esetben az óra kiszámlázásra kerül.


Ha a noemi.mate [kukac] freemail.hu címre megírod, mikor, milyen gyakran és milyen angolt (szakmai, általános, kezdő, haladó, felsőfok, stb) szeretnél tanulni, pontos összeget tudok mondani. 

Óratípusok

2012.09.27. 19:23 Angol_Noémivel

Általános nyelvoktatás azoknak, akik nem elégszenek meg jelenlegi tudásukkal és nem sajnálják a befektetett energiát, hogy fejlesszék nyelvismeretüket

- szókincsfejlesztés, beszédkészség fejlesztés

- nyelvtani magyarázat és gyakorlás

- olvasás és hallás utáni szövegértés

- íráskészség fejlesztés

Beszédkészség fejlesztése (és szintentartó órák) azoknak, akik jópár dolgot tudnak már, csak éppen nem mernek megszólalni – én szóra bírlak!

- mindennapi szavak átismétlése és természetes társalgás keretein belüli alkalmazása

- hallás utáni szövegértés fejlesztése (cd-k és rövid filmek segítségével)

- szókincsfejlesztés (rövid cikkek és hallás utáni szövegértés segítségével)

Korrepetálás általános és középiskolásoknak, hogy nagyobb önbizalomra tegyenek szert

- házi feladat közös megoldása, ellenőrzése

- nyelvtani részek átismétlése és gyakorlása

- beszédgyakorlás

- dolgozatokra felkészülés, feladatok, feladattípusok begyakorlása

- szintentartás, felzárkóztatás

Nyelvvizsgára felkészítés

- nyelvvizsga alaptípusainak megismerése és begyakorlása

- nyelvtani rendszerezés

- szókincsfejlesztés

- alapkészségek fejlesztése (írás, olvasás, szövegértés, hallás utáni szövegértés, beszédkészség)

 

Ha már tudod, hogy milyen óratípust szeretnél - vagy éppen ellenkezőleg, elkelne egy kis együtt gondolkozás -, írj a noemi.mate [kukac] freemail.hu címre és megbeszéljük a részleteket.